top of page
B049455D-7F2A-4386-9899-E032A9B65625_edited.jpg

Jag som behandlar dig

Välkommen hit till mig på Estetik.by.V. Vanessa heter jag och det är jag som äger samt utför alla behandlingar som du kan boka här. Jag är legitimerad sjuksköterska och har utbildning och certifikat för samtliga behandlingar jag utför och har även en gedigen erfarenhet av både akutsjukvård samt injektionsbehandlingar, allt för att du som kund ska känna dig trygg inför och under ditt besök hos mig. 

Jag brinner för skönhet och hudvård och älskar att få kombinera min passion för skönhet med min kunskap om kroppens anatomi kundens önskemål och förutsättningar, för att skapa det bästa möjliga resultat för dig som kund. Hos mig kan du boka allt ifrån fillers full face och läppar, till injektioner med muskelavslappnande Botulinumtoxin, trådlyft med PDO trådar samt hudbehandlingar med Microneedling och kemiska peelings samt Profhilo och andra skinboosters. Jag innehar även en masterclass i den populära behandlingen Russian lips. 

Skönhet kommer inifrån, hos mig kan du känna dig trygg med att vi varsamt återskapar volym, förskönar ditt yttre samt förebygger förtidigt åldrande utifrån kundens önskemål och förutsättningar. Jag kommer alltid att sträva efter att överträffa kundens förväntningar. 

bottom of page