top of page
IMG_9968.jpg

Ansiktsbehandlingar 

Ansiktsbehandlingar 

Kemisk Peeling:

Samtliga behandlingar med kemisk peeling kan utföras i ansikte, på hals, dekolletage eller andra delar av kroppen som till exempel ärr eller hyperpigmenteringar.

Det finns olika typer av kemisk peeling som behandlar olika typer av problemområden, dessa behandlar dessutom på olika djup i huden. Vilken typ av peeling som passar just din hudtyp tar behandlaren tillsammans med dig som kund fram under ett första besök. 

I varje behandling ingår alltid en djuprengöring samt en lugnande sheetmask och Recovery Kräm som läggs på efter behandling. 

 

Kemisk peeling med BioRePeel TCA peeling 35%

 

Denna behandling är en biostimulerande medeldjup till djup peeling som främjar cellförnyelsen och exfolierar hudens översta lager. Behandlingen börjar med en djuprengöring av huden med fantastisk lyxiga produkter som förbereder huden. Därefter används vapozon (ångmaskin) för ytterligare rengöring och poortömning följt av behandling med peeling.  Därefter tvättas peelingen av och en lugnande mask appliceras på huden, behandlingen avslutas med en recovery kräm från lyxiga märket Fillmed by Filorga.

 

Behandlingen bör upprepas i en kur på 3-6 gånger beroende på hudtyp och önskvärt resultat. Med 10-12 dagars mellanrum.

 

Behandlingen går även att använda i kombination med microneedling för ännu bättre resultat, detta rekommenderas dock ej som första behandling eller för dig med känslig hud.

Denna peeling passar inte alla hudtyper och du med specifik känslig hud, Rosacea eller eksem bör välja en annan typ av behandling. Den passar dock perfekt för dig med lite grövre hud, acneärr, djupa linjer samt aktiv acne. 

Behandlar:

-Aktiv acne

-Pigmentering

-Solskador

-Melasma

-Åldersfläckar

-Rynkor

-Ärr

-Hudbristningar

-Förlorad elasticitet

-Återfuktar på djupet

 

Kemisk peeling med Fillmed Light peel eller Bright peel

Bright peel är en kemisk peeling från Fillmed som behandlar pigment och ojämnheter i huden. Denna peeling är något mildare än en peeling med Biorepeel och PRX-T33 men har en fantastisk effekt på just pigmentförändringar och ojämn hudstruktur.

Genom att stimulera cellförnyelsen och exfoliera det övre hudlagret lämnar det huden med en fantastisk lyster, jämnare hudton och ordentligt återfuktad.

 

Behandlingen bör utföras i en kur om 3-6 gånger beroende på din hudkvalité och önskvärt resultat. Detta med 10-12 dagars mellanrum.

Går även utmärkt att kombinera med microneedling.

 

Light peel från Fillmed behandlar fina linjer och förbättrar lyster. När man gör en kemisk peeling exfolieras det översta hudlagret av epidermis på ett säkert sätt. Huden utseende förbättras och cellförnyelsen accelererar.

Denna peeling med mandelsyra rekommenderas till dig med känslig hud. 

 

Light peel är perfekt att använda innan en microneedling behandling för att förbereda huden och exfoliera den innan serum ska slussas  in i huden med microneedling.

 

Innehåller 20% peelingkomplex med Glukonolakton och mandelsyra. 

Denna behandling rekommenderas att göra under en kur på 3-6 gånger beroende på din hudkvalité. Med 10-12 dagars mellanrum. 

 

Microneedling

Microneedling är en hudbehandling som, genom att skapa en kontrollerad hudskada med hjälp av små nålar, stimulerar till läkningsprocess, nybildning av kollagen och elastin. 

 

Behandlingen passar dig som vill arbeta bort fina linjer, acne ärr eller andra ärr, få jämnare hudstruktur, hudton, få finare lyster och återfuktad hud. 

 

Behandlingen bör utföras i en kur på 3-6 gånger med 4 veckors mellanrum.

 

I behandlingen ingår djuprengöring med lyxiga produkter, därefter används serum som med hjälp av nålarna slussas in i huden. Sheetmask anpassad för din hud läggs därefter på ansiktet och behandlingen avslutas därefter med en lugnande recovery cream från Fillmed by filorga. 

 

Efter behandlingen kan du uppleva viss rodnad. 

Utför inte behandlingen om du:

-Har en pågående infektion eller pågående antibiotikakur

-Är gravid eller ammande

-Är under pågående behandling med Roaccutan.

-Har en aktiv acne(Istället rekommenderas anpassad kemisk peel).

 

Områden som kan behandlas är:

Ansikte, hals, dekolletage, mage, hudbristningar

Bio-Microneedling med SQT

En helt unik produkt som kallas för bio-microneedling och innehåller naturliga svampar (Spongilla) som effektivt behandlar olika hudproblem. Nålarna utvinns ur en sötvattensvamp och är en slags bionål som gradvis utvecklas hos svamparna. Det är ett nålformigt kiselben som stimulerar mikrocirkulationen i huden, löser upp igentäppta porer, påskyndar den naturliga exfolieringen av huden samt förkortar hudens förnyelseprocess från 28 dagar till 7 dagar.
SQT Revitalizing beauty behandlar effektivt ålderstecken som fina linjer, torr hud, pigmenteringar och stärker huden samt balanserar hudens talg och melaninproduktion som annars orsakar hyperpigmeneteringar och oren hud.

 SQT Resurfacing Acne behandlar effektivt acne, finnar, pormaskar och stora porer. Behandlingen stimulerar hudens cellförnyelse,  ger den näring och återfuktar samt stimulerar produktionen av kollagen. Efter användning känns huden mjukare och renare och jämnare.

Behandlingen stimulerar även hudens cellförnyelse ger den näring samt stimulerar produktionen av kollagen. Direkt efter behandlingen känns huden mjukare, jämnare och renare.
Behandlingen är att jämföra med en vanlig microneedling behandling med nålar men du minskar riskerna för infektioner och komplikationer som annars kan uppstå i samband med en nålbehandling. 
Behandlingen rekommenderas att göras i en kur med 4 behandlingar med cirka 3 veckors mellanrum för bästa resultat. 
Ampullen innehåller så pass mycket produkt att både ansikte och
 hals eller dekolletage kan behandlas vid samma tillfälle om så önskas. 
I behandlingen ingår en djuprengöring inklusiv ångmaskin, samt avslutas med en återfuktande och lugnande sheetmask och recoverykräm för att hjälpa huden med återhämtningen efter behandlingen. 
Du får räkna med relativt kraftig rodnad i området i upp till 24 timmar efter behandlingen och att en exfolieringsprocess av huden kan pågå i upp till 14 dagar. 
Du ska inte göra behandlingen om du är:
-Gravid eller ammar
-Är under pågående behandling med roacutan 
-Är under pågående antibiotikabehandling
-Har en pågående infektion i kroppen
-Har aktiv herpes i området

bottom of page