top of page
IMG_9968.jpg

Kemisk peeling & microneedling

Kemisk peeling & Microneedling

Kemisk Peeling:

Samtliga behandlingar med kemisk peeling kan utföras i ansikte, på hals, dekolletage eller andra delar av kroppen som till exempel är eller hyperpigmenteringar.

Det finns olika typer av kemiska peelingar som behandlar olika typer av problemområden, dessa går dessutom olika djupt ned i huden. Vilken typ av peeling som passar just din hudtyp tar behandlaren tillsammans med dig som kund fram under ett första besök. 

I varje behandling ingår alltid en djuprengöring samt en lugnande sheetmask och Recovery Kräm som läggs på efter behandling. 

 

Kemisk peeling med BioRePeel TCA peeling 35%

 

Denna behandling är en biostimulerande medeldjup till djup peeling som främjar cellförnyelsen och exfolierar hudens översta lager. Behandlingen börjar med en djuprengöring av huden med fantastisk lyxiga produkter som förbereder huden på denna peeling med hela 35% TCA. Därefter tvättas peelingen av och en lugnande mask appliceras på huden, behandlingen avslutas med en recovery kräm från lyxiga märket Fillmed by Filorga.

 

Behandlingen bör upprepas i en kur på 3-6 gånger beroende på hudtyp och önskvärt resultat. Med 10-12 dagars mellanrum.

 

Behandlingen går även att använda i kombination med microneedling för ännu bättre resultat, detta rekommenderas dock ej som första behandling eller för dig med känslig hud.

Denna peeling passar inte alla hudtyper och du med specifik känslig hud, Rosacea eller eksem. Den passar dock perfekt för dig med lite grövre hud, acneärr, djupa linjer samt aktiv acne. 

Behandlar:

-Aktiv acne

-Pigmentering

-Solskador

-Melasma

-Åldersfläckar

-Rynkor

-Ärr

-Hudbristningar

-Förlorad elasticitet

-Återfuktar på djupet

 

Kemisk peeling med Fillmed Light peel eller Bright peel

Bright peel är en kemisk peeling från Fillmed som behandlar pigment och ojämnheter i huden. Denna peeling är något mildare än en peeling med Biorepeel och PRX-T33 men har en fantastisk effekt på just pigmentförändringar och ojämn hudstruktur.

Genom att stimulera cellförnyelsen och exfoliera det övre hudlagret lämnar det huden med en fantastisk lyster, jämnare hudton och ordentligt återfuktad.

 

Behandlingen bör utföras i en kur om 3-6 gånger beroende på din hudkvalité och önskvärt resultat. Detta med 10-12 dagars mellanrum.

Går även utmärkt att kombinera med microneedling.

 

Light peel från Fillmed behandlar fina linjer och förbättrar lyster. När man gör en kemisk peeling exfolieras det översta hudlagret av epidermis på ett säkert sätt. Huden utseende förbättras och cellförnyelsen accelererar.

Denna peeling med mandelsyra rekommenderas till dig med känslig hud. 

 

Light peel är perfekt att använda innan en microneedling behandling för att förbereda huden och exfoliera den innan serum ska slussas  in i huden med microneedling.

 

Innehåller 20% peelingkomplex med Glukonolakton och mandelsyra. 

Denna behandling rekommenderas att göra under en kur på 3-6 gånger beroende på din hudkvalité. Med 10-12 dagars mellanrum. 

 

Microneedling

Microneedling är en hudbehandling som, genom att skapa en kontrollerad hudskada med hjälp av små nålar, stimulerar till läkningsprocess, nybildning av kollagen och elastin. 

 

Behandlingen passar dig som vill arbeta bort fina linjer, acne ärr eller andra ärr, få jämnare hudstruktur, hudton, få finare lyster och återfuktad hud. 

 

Behandlingen bör utföras i en kur på 3-6 gånger med 4 veckors mellanrum.

 

I behandlingen ingår djuprengöring med lyxiga produkter, därefter används serum som med hjälp av nålarna slussas in i huden. Sheetmask anpassad för din hud läggs därefter på ansiktet och behandlingen avslutas därefter med en lugnande recovery cream från Fillmed by filorga. 

 

Efter behandlingen kan du uppleva viss rodnad. 

Utför inte behandlingen om du:

-Har en pågående infektion eller pågående antibiotikakur

-Är gravid eller ammande

-Är under pågående behandling med Roaccutan.

-Har en aktiv acne(Istället rekommenderas anpassad kemisk peel).

 

Områden som kan behandlas är:

Ansikte, hals, dekolletage, mage, hudbristningar

bottom of page